БългарскиEnglish
HOME NEWS ЛАКОРДА АД СПЕЧЕЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СРЕЩУ АПИС

WEB LAKORDA

     
ЛАКОРДА АД СПЕЧЕЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СРЕЩУ АПИС

ЛАКОРДА АД спечели за пореден път срещу Апис. Този път в Софийски градски съд. Това е първото дело за България, при което СГС се обърна за тълкувание към Съда на Европейските общности. И в Люксембург, и в София, ЛАКОРДА АД се представлява от водещите адвокати в областта на интелектуалната собственост - адвокат Десислава Матева и адвокат Момчил Младенов от юридическа кантора АРСИС Консултинг.

В произнесеното на 10 февруари 2012 г. решение, съдът изцяло опроверга над 5-годишните клевети на управителя на Апис, за които вече беше неколкократно глобен от Комисията за защита на конкуренцията и Върховния административен съд. Също така, по делото бяха изнесени данни за нередности във финансовата отчетност и управлението на Апис.

Въпреки натрупаните емоции, ЛАКОРДА АД протяга ръка за партньорство към клиентите и честните служители на своя конкурент, които също бяха заблуждавани от управителя на Апис.

Както винаги досега, така и занапред, ЛАКОРДА АД ще прилага най-високите стандарти за продукти и обслужване на пазара в интерес на своите потребители.